De ce am început acest blog

Pole Fitness-ul a avut un loc special în inima mea încă de când l-am descoperit acum 7 ani. Am dansat pentru un total de 5 ani și acum dansez la bara de 4-5 ori pe săptămână iar un vis a început să se formeze: un vis să împărtășesc cunoștințele și pasiunea mea cu ceilalți! Visul devine realitate.

Unii dintre voi poate știți deja că mă pregătesc să-mi deschid studioul de Pole Dance în București. Pentru a mă pregăti, am început un curs de instructor și fac cercetări în mod constant pentru mă asigura că am informațiile corecte pentru viitorii mei studenți. Cred că acest blog va fi util pentru mine să-mi organizez gândurile și îmi va permite să mă gândesc cum să articulez cel mai bine cunoștințele mele. Comentariile și discuțile cu alte dansatoare și instructori pe acest blog ne vor oferi un alt mod să câștigăm mai multe cunoștințe unii de la ceilalți.

În plus, iubesc Pole Fitness-ul și pot să văd că este în creștere în România datoria Anei Looser, Președintele și Fondatorul Federației Romana Pole Fitness și Sport, lui Ely Denysse, Fondatorul campionatului “Pole Art Romania” și Danei Florina Bertolon, proprietarul studio-ului Pole Fitness – Aerial Arts. Comunitatea dansului la bară este totuși încă mult mai mică decât în alte țari și vreau să-mi fac partea pentru a crește și a conecta comunitatea! De-aceea, am creat și un grup pe Facebook, care se numește “Pole Dancers in Romania”, unde putem să împărțim realizări, sfaturi, poze, să punem întrebări, și să vorbim despre viitoarele evenimente de Pole Dance. Dacă ești deja o dansatoare sau doar interesată de Pole Dance, ești binevenită să te alături grupului.

Acest blog se axează și pe comunitatea existentă și pe informarea celor care nu știu prea mult despre Pole Dance pentru că mulți oameni au idei greșite despre ceea ce este, sau ce ar trebui să fie. Bineînțeles, există stiluri sexy de dans la bară și sunt minunate pentru unii dar nu pentru toată lumea. În acest blog o să vorbesc despre celelalte stiluri despre care mulți oameni nu știu. Acestea fiind spuse, sunt un mare fan al stilului Exotic Pole (un stil sexy) deci nu vă faceți griji, nu voi exclude stilurile sexy de pe blog!

Știu că o altă idee greșită este că trebuie să fi deja puternică și flexibilă pentru a începe! Nu-i adevărat și n-ar trebui să te oprească asta din a începe. Vei câștigă forță și flexibilitate pe parcursul cursului deci n-ar trebui să-ți faci griji. Pentru cele care vor să se pregătească înainte de primul lor curs de pole dance, o să postez exerciții pe care le pot face acasă.

Mi-ar placea să aud de la voi în comentarii și aș fi foarte fericită să vă urez bun venit în studioul meu. Dacă vreți să aflați mai multe despre New Heights puteți să mă contactați personal sau dați-ne follow pe Facebook și Instagram!

Hai să-ți arăt eu lumea minunată și captivantă a Pole Fitness-ului!

Post navigation

  2 comments for “De ce am început acest blog

  1. Kat
    26 November 2018 at 8:11

    Buna. Nu gasesc grupul de FB Pole Dancers in Romania. Este secret sau inchis? As dori sa intru si eu in grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *