Despre Noi

Studioul este deschis de către o dansatoare la bară cu experiență de origine britanică și este situat adiacent cu Strada Mihai Eminescu, București. New Heights este un studio de dans la bară ce se axează pe predatul de coregrafie Pole Flow și fitness. Oferim cursuri predate în limba engleză. Aceste cursuri se adresează în principiu începătorilor, dar există oportunitatea pentru a progresa către technici mult mai avansate. Fiecare curs include lecții de condiționare și stretching, flexibilitatea fiind extrem de importantă în dezvoltatea aptitudinilor pentru acest sport.

Lecțiile Tricks & Flow

În cadrul cursurilor noastre de Tricks & Flow, învățăm cum să conectăm diferite trucuri și mișcări pentru a crea o coregrafie. Ne concentrăm asupra creării unei mișcări continue și fluide pe și în jurul bării. În timpul lecțiilor de Tricks & Flow facem și exerciții de condiționare fizică pentru a ne mări forța fizică, astfel putem îmbunătății fluiditatea mișcărilor noastre. Aceste cursuri sunt potrivite și pentru începători.

Lecțiile Exotic Cardio

În cadrul cursului de Exotic Cardio, ne vom explora latura noastră sexy prin coreografie. Similar cu cursul nostru de Tricks & Flow, ne concentrăm pe crearea de mișcări continue și fluide, dar aceste cursuri pun mai mult accent pe flexibilitate și personalitate față de forță fizică. Ele includ mai multe mișcări practicate la sol și mai puțin timp petrecut pe bară. La aceste cursuri sunteți binevenite să purtați pantofi cu tocuri, dar nu este necesar. Aceste cursuri sunt potrivite și pentru începători.
Program
Lecțiile durează 60 de minute.
Tarife
1 Lecție

55 RON

4 Lecții

200 RON

8 Lecții

360 RON

10% Reducere pentru studenți și copii. Sesiuni de Stretching costă 35 lei și nu sunt incluse în abonamentele.
Galerie Foto
Uitați-vă la cele mai recente videoclipuri!
Contact

Strada Episcopul Radu 15A
Sectorul 2
București
România
020751