Despre Noi

Studioul este deschis de către o dansatoare la bară cu experiență de origine britanică și este situat adiacent cu Strada Mihai Eminescu, București. New Heights este un studio de dans la bară ce se axează pe predatul de coregrafie Pole Flow și fitness. Oferim cursuri atât pentru adulți cât și pentru copii, predate în limba engleză. Aceste cursuri se adresează în principiu începătorilor, dar există oportunitatea pentru a progresa către technici mult mai avansate. Fiecare curs include lecții de condiționare și stretching, flexibilitatea fiind extrem de importantă în dezvoltatea aptitudinilor pentru acest sport.

Lecțiile Tricks & Flow

În cadrul cursurilor noastre de Tricks & Flow, învățăm cum să conectăm diferite trucuri și mișcări pentru a crea o coregrafie. Ne concentrăm asupra creării unei mișcări continue și fluide pe și în jurul bării. În timpul lecțiilor de Tricks & Flow facem și exerciții de condiționare fizică pentru a ne mări forța fizică, astfel putem îmbunătății fluiditatea mișcărilor noastre. Aceste cursuri sunt pentru începători. Copiii sunt bine veniți la acest curs.

Lecțiile Exotic Cardio

În cadrul cursului de Exotic Cardio, ne vom explora latura noastră sexy prin coreografie. Similar cu cursul nostru de Tricks & Flow, ne concentrăm pe crearea de mișcări continue și fluide, dar aceste cursuri pun mai mult accent pe flexibilitate și personalitate față de forță fizică. Ele includ mai multe mișcări practicate la sol și mai puțin timp petrecut pe bară. La aceste cursuri sunteți binevenite să purtați pantofi cu tocuri, dar nu este necesar. Aceste cursuri sunt pentru începători, dar numai pentru adulți.

Sesiuni de Practică

Aceste sesiuni nu sunt ghidate de un profesor, dar va fi unul prezent. Aceste sesiuni de practică vă permit să exersați orice și să vă petreceți timpul oricum doriți. Nu vor fi exerciții de încălzire ghidate la începutul sesiunii la fel ca la celelalte cursuri, dar recomandăm să vă faceți o încălzire individuală.
Program
Luni
18:00 - Conditioning
Marți
18:00 - Pole Flow
19:15 - Pole Flow
Miercuri
18:00 - Conditioning
Joi
18:00 - Pole Flow
19:15 - Pole Flow
Sâmbătă
11:15 - Exotic
Duminică
10:00 - Exotic
11:15 - Pole Flow
Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
10:00 Exotic
11:15 Exotic Pole Flow
18:00 Conditioning Pole Flow Conditioning Pole Flow
19:15 Pole Flow Pole Flow
Lecțiile durează 60 de minute.
Contactați-ne pentru a rezerva o lecție
Tarife
Adulți Studenți Copii
1 Lecție

50 RON

4 Lecții

180 RON

8 Lecții

320 RON

Sesiuni de Stretching costă 35RON și sesiuni de Practică costă 20RON
Galerie Foto
Uitați-vă la cele mai recente videoclipuri!
Contact

Strada Episcopul Radu 15A
Sectorul 2
București
România
020751